informatie

Reina de Vries fotografie. Onze fotostudio is gevestigd aan de Nieuw Amsterdamsestraat 86 te Emmen. tel.: 0591-633100. mobiel: 0653958380 emailadres reinadevries@mac.com

De studio is 12x12 meter... Een heel klein kindje (newborn) tot een groep van zeker 35 personen kunnen hier gefotografeerd worden.
Wilt u fotografie op een locatie, dat kan ook. Wij kunnen uw foto's inlijsten. Van standaard formaten tot bijzondere formaten waarbij naar de foto gekeken wordt hoe deze het beste tot zijn recht komt.

Ga je trouwen? Wij leven een trouwdag met jullie mee, en fotograferen de emoties, de liefde, gebeurtenissen van die bijzondere dag.
Maak een vrijblijvende afspraak met ons en vertel hoe je trouwdag eruit ziet, en wat we voor jullie kunnen betekenen qua fotografie. 
Wij hebben vast een reportage die bij jullie past. Een reportage(fotoboek) begint bij 850 euro.

Een andere tak van onze fotografie is Pers- reclame- bedrijfsfotografie en het fotograferen voor makelaars.

Reina is een gepassioneerd fotograaf met liefde voor mensen en haar vak. Elke opdracht is een uitdaging. Creativiteit staat hoog in het vaandel, maar ook details niet uit het oog verliezen, en vooral goed naar klanten kijken en luisteren.

Reina de Vries haar fotografie is al een aantal keren beloond met prijzen, zowel nationaal als internationaal.

Wilt u nog meer fotografie van Reina de Vries zien, dan kunt u ook kijken op www.fotografiereinadevries.nl 
(Deze site is niet te zien met een Ipad en Iphone.)

Wilt u weten wat wij qua fotografie voor u, uw familie, of bedrijf kunnen betekenen, kunt u ons bellen, of via het contactformulier informatie per mail opvragen.....

Wij horen graag van u....